Kari Nord

NY BOK

Boka kan bestilles fra kari@karinord.no

Kr 472,- ink. mva pluss frakt. Du kan betale via vipps til 90773179. Merk med bokkjøp og navnet ditt eller få en faktura.


HVA GIR BOKA DEG?

Du har et ønske om å uttrykke deg gjennom kunst, og kunne skape bilder som berører.

Veien går gjennom maleteknikker og erfaring, men aller viktigst at din måte å uttrykke deg på utvikles når du står støtt i deg. Der finner du din sannhet og kan skape kunst som betyr noe, fordi det kommer fra et engasjement i deg selv.

I denne vakre boken vil kunstner Kari Nordheim gjennom 10 trinn inspirere deg i en prosess hvor mot, åpenhet og sanselighet utfordres og bygges opp. Sanseerfaringer og tilstedeværelse kobles, og du får frem din estetiske sans og maleferdighet.

Kari deler raust både av egen kunst, konkrete fremgangsmåter og ikke minst; hva som hjelper henne til å sette sluttstrek for et bilde. For hvordan vet vi egentlig når siste penselstrøk er satt?

Kari Nordheim, medlem av Norske bildende kunstnere, er en rekke ganger plukket ut til å delta i juryerte utstillinger med sine abstrakte uttrykk. Hun har utdanning fra Strykejernet Kunstskole, fordypning i maleri ved Rudolf Steinerhøyskolen og kurs ved Kunsthøjskolen i Holbæk. Kari har utviklet sitt abstrakte uttrykk med veiledning fra Mali Roald og nestor innen abstrakt kunst, Inger Sitter. Sammen med oppveksten i naturskjønne nord, har dette ledet henne mot det non-figurative, abstrakte maleriet.

Hun har en master i biologi med hovedvekt på menneskets anatomi og fysiologi, og har som pedagog utviklet undervisning med praktisk tilnærming til læring.

Det abstrakte maleriet er utgangspunktet for boken, men prosessen handler om en kreativ og kunstnerisk prosess, en inngang og fremgangsmåte, uavhengig av sluttprodukt. Dette er boken som fortsetter der malekurset slutter.


PayPal Button